HALVE FINALE KNVB BEKER!

De ontlading was groots, toen Nathalie van den Heuvel afgelopen vrijdag na een zenuwslopende strafschoppenserie het beslissende schot keurig in de hoek van het doel plaatste.

Aan de strafschoppen ging een wedstrijd vooraf die niet van hoogstaand niveau, maar daardoor zeker niet minder spannend was. Na 45 minuten te hebben gespeeld zonder grote kansen te creëren gingen beide ploegen met een 0-0 stand de kleedkamer in.

Na rust kon tegenstander Telstar meer onder druk worden gezet en werden mogelijkheden gecreëerd. Toch kwam Telstar er een aantal keer gevaarlijk uit door middel van een counter. Uit zo’n counter maakte Telstar in de 74e minuut de 0-1. Zichtbaar niet erg onder de indruk van deze tegentreffer, blijft Heerenveen de aanval opzoeken en in de 85e minuut volleyt Simone Kets dan ook op fantastische wijze de 1-1 in de rechterbovenhoek.

In de strafschoppenserie weet keepster en “Women Of The Match” Devi Venema tot 2 maal toe een strafschop te keren waardoor deze serie met 6-5 eindigt in het voordeel van de Friezen.

Al met al een zeer beladen bekerduel, waarbij sc Heerenveen uiteindelijk aan het langste eind trekt en ten koste van Telstar zal plaatsnemen in de halve finale van de KNVB Beker!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *