Clinics Vrouwen Heerenveen

Voetbalclinic-dames-SC-Heerenveen-meisjes-Fc-Grootegast-120a-522x391Heerenveen heeft als doel het vrouwenvoetbal in het Noorden op de kaart te zetten, zowel voor speelsters als voor clubs en bedrijven. Vrouwenvoetbal is de afgelopen jaren de snelst groeiende tak van sport gebleken, en die trend brengen we graag onder de aandacht van het grote publiek.

Clinics op vaste data

Ieder jaar organiseren we een aantal clinics op Udiros, onze thuisbasis voor de trainingen. De clinics worden gegeven door speelsters van het beloftenteam en duren anderhalf uur. Klik hier voor meer informatie en data.

Clinics op locatie

Een clinic duurt anderhalf uur en is in principe geschikt voor zowel pupillen, junioren als senioren. De speelsters en begeleiding van SC Heerenveen zijn een uur van te voren op uw club aanwezig, om de organisatie door te spreken en de velden uit te zetten. Uw club zorgt voor materialen, kleedkamerindeling, veldbezetting. Uw club promoot de activiteit en doet de organisatie omtrent inschrijvingen. Gegevens over de deelnemers, zoals aantal, leeftijd en niveau, geeft u  tijdig door (minimaal 1 week van te voren) aan Heerenveen. Zo kunnen de speelsters zorgen voor passende oefeningen, en een goed lopend programma.

In de volgende weken kunt u een clinic kunt reserveren: week 37, 38, 43, 44, 47, 48 en 52 . Dit zijn weken waarin onze speelsters geen competitieverplichtingen hebben Zo kunnen we garanderen dat de clinic die u boekt ook goed uitgevoerd wordt.

Clinics op verzoek

Heerenveen vrouwen is op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van Heerenveen Vrouwen te vergroten.

  • Heeft u een bedrijf, en zou u eens iets anders willen doen tijdens uw personeelsuitje?
  • Zoekt u iets nieuws op het gebied van teambuilding? (i.s.m. professionele coach)
  • Ben je tussen de 6 en 12 jaar, en zou je het leuk vinden om je verjaardag te vieren op Udiros (Nieuwehorne), met aansluitend een sportmaaltijd of patat?
  • Heeft u zelf een leuk idee? Meld het ons!

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
info@vrouwenscheerenveen.nl