Voetbalclinic op locatie

Wilt u bij uw vereniging een voetbalclinic laten verzorgen door de speelsters van sc Heerenveen? Dat kan! Voor alle meisjes uit Friesland, Groningen en Drenthe in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar heeft sc Heerenveen Vrouwen een leuke clinic samengesteld. Een clinic duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor zowel pupillen als junioren. De speelsters en begeleiders van sc Heerenveen zijn een uur van tevoren aanwezig op locatie. Dit biedt hen de gelegenheid om de organisatie van clinic nogmaals door te spreken en de activiteiten op de velden uit te zetten. Daarna kunnen ze aan de slag om de clinic tot een groot succes te maken!

Uw rol als mede-organisator

Als vereniging bent u verantwoordelijk voor de materialen, kleedkamerindeling, veldbezetting en de inschrijvingen. Daarnaast dient uw vereniging zelf de clinic te promoten en kan – indien gewenst – sc Heerenveen Vrouwen uw berichten delen via diverse communicatiekanalen.  Sc Heerenveen Vrouwen stelt het op prijs dat u de gegevens van de deelnemers (aantal deelnemers, leeftijd, speelniveau) minimaal een week van tevoren aan ons doorgeeft. Zo kunnen de speelsters zorgen voor passende oefeningen en een goedlopend programma.

Hieronder staan de weken opgesteld waarin u een clinic van sc Heerenveen Vrouwen kunt reserveren. Zo kunnen wij garanderen dat de clinic die u boekt ook daadwerkelijk doorgang kan vinden.

Vragen? Mail dan naar info@vrouwenscheerenveen.nl.

 

In het kort:

Wanneer Seizoen 2018-2019. Te boeken in week 37/38/43/44/47/48/52, op maandag t/m vrijdag
Voor wie:
meisjes van 8 tot en met 14 jaar
Kledingadvies sportkleding en voetbalschoenen of sportschoenen

Aanvraag clinic op locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.