Gezocht: Marketing en Communicatie Medewerker (m/v)

Het vrouwenvoetbal zit in de lift! Dat merken we ook bij sc Heerenveen Vrouwen. Doordat we groeien als organisatie, zijn we op zoek naar een extra helpende hand. Om deze reden zijn we op zoek naar iemand die ons Marketing en Communicatie team komt versterken.

Wie zijn wij?

Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen, oftewel sc Heerenveen Vrouwen, is een op zichzelf staande organisatie. De stichting kent een bestuur met handson mentaliteit en zorgt samen met het Marketing en Communicatie team en de staf (trainer, ass.trainer, teammanagers, technische staf en vrijwilligers) voor de dagelijkse organisatie.

Sc Heerenveen Vrouwen kent op dit moment vier teams; een eerste selectie (Eredivisie), beloftenteam, Onder 16 team en Onder 14 team.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van Marketing en Communicatie. Je bent iemand die zelfstandig kan werken, initiatief toont en flexibel is. Daarnaast zijn we op zoek naar een teamplayer die graag meedenkt over de ontwikkeling van ‘onze afdeling’.

Doordat we een kleine organisatie zijn zal je te maken krijgen met zowel uitvoerende taken als coördinatie. Binnen het team wordt er gekeken naar ieders kracht en kwaliteiten om een zo goed mogelijke taakverdeling te realiseren.

Aanvullende informatie

De wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Skoatterwâld en onze trainingslocatie is bij Udiros in Nieuwehorne. De organisatie van sc Heerenveen Vrouwen kent geen vaste locatie, dus je werkt veel vanuit huis.

Net als het gehele bestuur en de andere Marketing en Communicatie medewerkers werk je op vrijwillige basis. De ureninzet van de gevraagde functie is afhankelijk van het takenpakket wat we gezamenlijk zullen samenstellen, maar zal minimaal 5 uur per week zijn.

Solliciteren of meer weten?

Stuur vóór maandag 19 november je CV en motivatiebrief naar marijke@vrouwenscheerenveen.nl t.a.v. Marijke Zeevenhooven. Ook voor vragen kan je je richten tot dit e-mailadres.