Je bent hier: Home Kerstin Casparij neemt Fair Play Trophy in ontvangst en doet loting voor WEURO U19

Kerstin Casparij neemt Fair Play Trophy in ontvangst en doet loting voor WEURO U19

Kerstin Casparij was de afgelopen dagen in Zwitserland om namens Oranje O19 de Fair Play Trophy in ontvangst te nemen. Deze zomer speelde Casparij met Oranje O19 op het Europees Kampioenschap O19, waar zij met haar ploeg bijna tot de halve finale kwam. De jonge Oranje Leeuwinnen vallen nu dus alsnog in de prijzen vanwege hun eerlijke en sportieve spel op het Europese toernooi.

Loting WEURO U19
Naast het in ontvangst nemen van de Fair Play Trophy, verzorgde Kerstin Casparij ook de loting voor de eerste kwalificatieronde van het UEFA Women’s Under 19 2020. In UEFA hoofdkantoor haalde Casparij één voor één de welbekende plastic balletjes uit de bak om vervolgens tot twaalf verschillende kwalificatiegroepen te komen. Oranje O19 is ingedeeld in groep 9 en zal het in de eerste kwalificatieronde moeten tegen Ierland, Oekraïne en Montenegro.

Kerstin Casparij: ‘Het was echt super gaaf!’
‘De afgelopen dagen waren echt een hele leuke ervaring. We waren met alle landen die deelnemen aan het EK aanwezig in het UEFA hoofdkantoor in Zwitserland, waar ik namens Oranje O19 de Fair Play Trophy in ontvangst mocht nemen en de loting voor de eerste kwalificatieronde van het EK O19 2020 mocht doen. Dat was echt super gaaf!’

Foto’s: UEFA