Warm hart voor topsport

Topsport voor vrouwen is een garantie tot succes. Bij de Olympisch spelen hebben we al jaren vele successen bij de vrouwen gevierd . Fantastische prestaties van de gouden hockey-vrouwen, Ranomi Kromowidjojo , Marianne Vos  en Ireen Wüst zijn daar voorbeelden van. Alle Nederlanders zijn daar trots op. Ook binnen het vrouwenvoetbal ontstaat er steeds meer professionaliteit en een breder draagvlak. De populariteit neemt snel toe. Het is de snelst groeiende sport in Nederland en ook de media is zich hiervan bewust en begint hierop te anticiperen. Dit geeft professioneel gezien meer mogelijkheden. Mogelijkheden die overigens op andere vlakken liggen dan bij het mannenvoetbal.

Budget

Een taak voor de organisatie van SC Heerenveen Vrouwen is om voor een financiële gezonde basis te zorgen. Voor vrouwen in het topvoetbal zijn de budgetten een stuk kleiner, maar ze groeien wel. Door anders te denken en andere activiteiten te ontplooien krijgen we steeds meer steun van geweldige goede en succesvolle bedrijven en instellingen die ons helpen het vrouwenvoetbal in Heerenveen naar een volgend niveau te tillen.

Trots

We zijn enorm trots op onze sponsoren en zeker niet alleen vanwege hun financiële bijdrage, maar vooral omdat ze zelf met ideeën komen, meedenken en meewerken. Dit is het moderne ambassadeurschap en dit is wat ons verder brengt naar professionaliteit en naar het bereiken van onze doelstellingen. Samen met onder meer Jacco Koops, succesvol Olympisch coach, bepalen zij de koers die we gaan varen om een gezonde en succesvolle toekomst voor het vrouwenvoetbal in Heerenveen te garanderen. We zijn erg dankbaar voor dit soort initiatieven en we merken dat sponsoren het belangrijk vinden dat ook de bescheiden begroting van de meiden gegarandeerd wordt voor de toekomst. Onze sponsoren/ambassadeurs en “vrienden van” zijn de steunpilaren van het vrouwenvoetbal in Heerenveen.

Draagt u SC Heerenveen ook een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen? Neemt u dan contact op via info@vrouwenscheerenveen.nl.

Wij hebben verschillende sponsorpakketten waar wij uiteenlopende tegenprestaties voor kunnen verrichten. Graag bespreken wij met u welke mogelijkheden er zijn, die het beste bij uw situatie passen.

Het spreekt voor zich dat alle sponsors en vrienden op deze website vermeld worden. Onder de betreffende kopjes vindt u een overzicht van iedereen die ons op dit moment financieel ondersteunt.