Topresultaat MO14 en MO16 op allereerste voetbaltoernooi

De speelsters van MO14 en MO16 hebben een ontzettend goed resultaat neergezet op hun allereerste voetbaltoernooi ooit. Op de voetbalvelden van sv Schalkhaar eindigde MO16 op een knappe eerste plaats, nadat ze in de finale een 2-1 zege boekten tegen Woezik. MO14 behaalde in hun leeftijdscategorie een fraaie tweede eindnotering.

Op het door sv Schalkhaar zeer goed georganiseerde toernooi kwamen de speelsters van MO14 en MO16 voor het eerst in hun jonge voetbalcarrière in actie in het voetbalshirt van sc Heerenveen. MO16 begon zeer goed in de poule door hun allereerste wedstrijd met 1-0 te beslissen. De tweede en derde poulewedstrijden werden ook met respectievelijk 1-0 en 3-0 gewonnen, waarna het hoogste podium lonkte. In de spannende finalewedstrijd tegen Woezik bleef MO16 sterk overeind en sleepte het de eindzege binnen door Woezik met 2-1 te verslaan.
Ook MO14 beleefde een zeer goed toernooi in het Overijsselse Schalkhaar door de tweede plek te behalen. De Friezinnen begonnen hun toernooi met een 0-0 gelijkspel. De tweede wedstrijd werd in het voordeel van sc Heerenveen met 2-1 beslist, waarna de derde poulewedstrijd helaas met 3-1 verloren ging. Met de zeer goede resultaten op zak, kijken speelsters en staf terug op een zeer geslaagd voetbaltoernooi.