Verlenging contract Tiny Hoekstra, Nathalie van der Heuvel en Elise Meijerink

Na afloop van de laatste wedstrijd voor de winterstop hebben Tiny Hoekstra, Nathalie van der Heuvel en Elise Meijerink opnieuw een contract getekend bij SC Heerenveen. Hiermee is deze voor alle drie met een seizoen verlengd.

Tiny Hoekstra is een van de speelsters met de meest gespeelde wedstrijden in het blauw-witte voetbalshirt met de rode pompeblêden. Al ruim zes seizoenen speelt zij voor SC Heerenveen. Hoekstra speelde in het verleden voor Oranje O17 en O19.

Nathalie van den Heuvel zit in haar derde seizoen en kende helaas wat blessures maar wist desondanks al ruim 58 wedstrijden te spelen en daarin negen doelpunten voor haar rekening te nemen. Van den Heuvel kwam in de Oranje jeugd uit voor O17 en wist in vijf optredens twee keer te scoren.

Elise Meijerink speelt ook drie seizoenen voor SC Heerenveen en heeft 49 wedstrijden gespeeld. Ook zij kende een lange periode van blessureleed. Meijerink begon bij DVS ’33 (Ermelo) en is daarna doorgestroomd naar het CTO in Amsterdam waar zij ook enkele wedstrijden voor CTO/Ajax speelde.

Fotograaf: Cor Pot