Voetbalclinic ‘Leven als een prof’ tijdens meivakantie

Op woensdag 2 mei 2018, tijdens de meivakantie, organiseert SC Heerenveen Vrouwen de voetbalclinic ‘Leven als een prof’ voor meisjes èn jongens van 8 tot 16 jaar. De clinic is een unieke kans voor jonge voetbal(ster)s om hun techniek te verfijnen en training te krijgen van de vrouwen van SC Heerenveen.

Naast leuke spelvormen en wedstrijdjes, worden de deelnemers meegenomen in het leven van een professionele voetballer en alles wat daarbij komt kijken. Zo zullen de jonge voetbal(ster) een persconferentie meemaken en leren ze meer over trainingstechnieken. Na afloop van de clinic mag iedereen met alle spelers op de foto.

De clinic zal plaatsvinden op de sportvelden van Udiros in Nieuwehorne en is van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. De clinic wordt afgesloten met een toernooi en hierna ontvangen alle deelnemers een certificaat. Aanmelden is verplicht en kan via www.vrouwenscheerenveen.nl/clinic-inschrijven. Kosten zijn € 39 per deelnemer.

Naast bovengenoemde clinic wordt er in de ochtend een speciale keeperstraining georganiseerd. Aanmelden kan via eerder genoemde link. Kosten voor de keeperstraining zijn € 29 per deelnemer.