Wedstrijd Vrouwen SC Heerenveen tegen ADO Den Haag in Abe Lenstra Stadion

Op vrijdag 13 oktober, om 19.30 uur, spelen de blauw-witte leeuwinnen van SC Heerenveen tegen ADO Den Haag in het Abe Lenstra Stadion. Een uitgelegen kans voor supporters om het vrouwenteam van SC Heerenveen aan te moedigen op een prachtige èn krachtige locatie. Spelen in het Abe Lenstra Stadion geeft een extra dimensie aan de wedstrijd en is voor veel jonge fans een speciale gelegenheid!

Het stadion is geopend vanaf 18.00 uur. Kaarten zijn te koop aan de kassa bij Ingang E. Entreeprijs voor volwassen is € 5 per persoon. Entreeprijs voor kinderen t/m 12 jaar is € 2,50 per persoon. Er wordt een groepskorting van 10% gehanteerd vanaf 10 personen (groepen aanmelden, incl. vermelding aantal personen, via info@vrouwenscheerenveen.nl). De vrouwen van SC Heerenveen spelen tweemaal per seizoen in het Abe Lenstra Stadion. De andere thuiswedstrijden vinden plaats op Sportpark Skoatterwâld.

Loterij

Het entreebewijs voor de wedstrijd is tevens een lot. Alle aanwezigen maken kans op de volgende prijzen;

HOOFDPRIJS: Voor 4 personen toegangskaarten en uitnodiging voor het wedstrijdbuffet voorafgaand aan de wedstrijd van SC Heerenveen tegen PEC Zwolle op zaterdag 25 november 2017.

1e PRIJS: Toegangsbewijs voor 2 personen naar de kwalificatie wedstrijd Oranje Leeuwinnen op 24 oktober 2017 in de Euroborg te Groningen wedstrijd Nederland-Noorwegen.

2e PRIJS: Toegangsbewijs voor 2 personen naar de kwalificatie wedstrijd Oranje Leeuwinnen op 28 november 2017 in het Goffertstadion te Nijmegen wedstrijd Nederland-Ierland.

3e PRIJS: Met totaal 20 personen, meiden en begeleiders, gratis naar wedstrijd van de Blauw-witte leeuwinnen in maart 2018 in het Abe Lenstra Stadion.

4e PRIJS: Gesigneerd wedstrijdshirt.